Premijer liga

Preokret: David De Hea ipak napušta Mančester junajted

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 16:24
Preokret: David De Hea ipak napušta Mančester junajted Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Preokret - David De Hea nije postigao dogovor sa Mančester junajtedom oko produžetka ugovora i očekuje se da 1. jula napusti klub po isteku ugovora.

Mančester junajted je objavio spisak igrača na koje ne računa i među njima je De Hea, ali uz opasku da se sa njim pregovara. Za Fila Džonsa, Tunzebea, pa i Grinvuda više nema mesta na "Old Trafordu", ali je ubrzo sa Ostrva stigla i "poslednja vest" koja glasi: De Hea je na izlaznim vratima Junajteda.

 

 

Ova informacija nikog ne iznenađuje jer trener Erik Ten Hag nije mogao da zaštiti De Heu od nekoliko ozbiljnih kikseva minule sezone zbog kojih su navijači tražili njegov odlazak. Uz to, holandski stručnjak traži golmana sigurnijeg na lopti pa je prvi izbor Onana iz Intera, koji želi da ide iz Milana.

De Hea je od 2011. godine na "Old Trafordu", branio je na 545 utakmica i vreme je da se vrati u Španiju. Da li u Atletiko Madrid, gde je neprikosnoven Slovenac Jan Oblak ili možda neki drugi klub ostaje da se vidi. Sigurno će imati i ponude iz Saudijske Arabije jer je on "zicer" za šeike.