Vesti iz košarke

Sudbina De Hee na Old Trafordu još uvek neizvesna: Španac odbio novi ugovor, ne želi manju platu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2023 15:52
Sudbina De Hee na Old Trafordu još uvek neizvesna: Španac odbio novi ugovor, ne želi manju platu Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Golman Mančester junajteda David De Hea još uvek nije postigao dogovor o produžetku saradnje sa "crvenim đavolima", pa je njegova sudbina na "Old Trafordu" još uvek neizvesna.

Kako navode engleski mediji, Španac je odbio novi ugovor Junajteda, pošto je uprava kluba odlučila da mu smanji primanja, koja u ovom trenutku iznose vrtoglavih 375.000 funti nedeljno. S obzirom da će uskoro navršiti 32. godine, kao i da mu ugovor ističe na kraju sezone, De Hea i klub žele da postignu dogovor koji bi zadovoljio obe strane, ali prema pisanju "Atletika", Španac nema baš mnogo opcija u pregovorima.
 

 

 

Englezi dodaju da je De Hea dobio poštenu ponudu i da ne može da očekuje veća primanja u odnosu na 2019. godinu kada je došao na "Old Traford" i postao najplaćeniji golman svih vremena. 

Iako još uvek nije poznato koliko "crveni đavoli" planiraju da mu "skrešu" platu, pojedini ostrvski mediji navode cifru između 50 i 100 hiljada funti na nedeljnom nivou.