Premijer liga

Zvanično: Luka Milivojević napustio Kristal Palas, Zvezda "trlja ruke"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.05.2023 20:20
Zvanično: Luka Milivojević napustio Kristal Palas, Zvezda "trlja ruke" MN Press

Luka Milivojević (32) zvanično više nije igrač Kristal Palasa. Srpski fudbaler i bivši član Crvene zvezde okončao je šestogodišnji mandat u engleskom klubu i od danas će biti slobodan u odabiru nove sredine.

"Bila je privilegija provesti skoro sedam godina u ovom posebnom klubu. Želim da se zahvalim svim trenerima i zaposlenima koji su učinili da moj boravak ovde bude sa uživanjem. Kada pogledam klub sada u odnosu na onda kada sam ja došao, vidim tim pun ambicije za višim dostignućima. Budite sigurni da ću pratiti rezultate sa strane", rekao je između ostalog Milivojević na oproštaju.

 

 

Iako se vezista nalazi na zalasku karijere, u Crvenoj zvezdi smatraju da bi njegovo iskustvo moglo da donese prevagu u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone, što je nedavno za Arenu sport potvrdio i sportski direktor Beograđana Mitar Mrkela.

Milivojević je počeo karijeru u Radničkom iz Kragujevca, da bi potom nosio dresove Rada, Zvezde, Anderlehta, Olimpijakosa i Kristal Palasa. Deo beogradske ekipe bio je od 2012. do 2013. godine, kada je pod palicom Roberta Prosinečkog osvojio Kup Srbije.