Superliga Srbije

Mrkela za Arenu: Želimo da vratimo Milivojevića, Ristića i Radonjića u Zvezdu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2023 19:20
Mrkela za Arenu: Želimo da vratimo Milivojevića, Ristića i Radonjića u Zvezdu MN Press

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, gostovao je na TV Arena sport prilikom čega je rekao da šestostruki uzastopni šampion Srbije želi da vrati Luku Milivojevića, Mihaila Ristića i Nemanju Radonjića, kao i da planira da se pojača stranim napadačem.

Plasman u Ligu šampiona Zvezdi je omogućio odlične startne pozicije u pregovorima sa Radonjićem, Milivojevićem i Ristićem:

"To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, ciljevi rada našeg skautinga su i igrači koji bi eventualno mogli da se vrate. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi naš interes da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće", rekao je Mrkela gostujući na TV Arena sport.

Kad su u pitanju napadači, na listi želja Zvezde su Mateo Kasijera, Kolumbijac iz Zenita, kao i reprezentativac Obale Slonovače iz Sent Etjena, Žan-Filip Kraso:

"Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka", podvukao je Mrkela.