Premijer liga

Junajted nudi Kejnu 300.000 funti nedeljno za dolazak na "Old Traford"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2023 10:11
Junajted nudi Kejnu 300.000 funti nedeljno za dolazak na "Old Traford" Tanjug/NigelxKeene

​Mančester junajted je povukao prvi konkretan potez i nudi kapitenu Totenhema Hariju Kejnu platu od 300.000 nedeljno za transfer na leto. To je 100.000 funti nedeljno više nego što trenutno zarađuje u Londonu, prenose engleski mediji.

Gazda "pevaca" Danijel Levi počeo je da razmišlja o prodaji golgetera, ali moraće prvo da pronađe novog menadžera, pa da tek onda donese i konačnu odluku. Kako prenose mediji, Kejn je pred odlukom da definitivno napusti klub i da napravi iskorak, ali njega bi rado u svojim redovima videli PSŽ, Bajern i još neki veliki evropski klubovi.

Totenhem zna da kapitenu ugovor ističe za godinu dana i ako ga ne ubedi da ga produži neće imati mnogo manevra za pregovore i dobijanja većeg obeštećenja. Menadžer Junajteda Erik ten Hag ubeđen je da bi sa Kejnom u timu mogao da se umeša u borbu za titulu Premijer lige i ova prva ponuda može i da se uveća ako kapiten "Gordog Albiona" odluči da ode iz Londona.

"Pevci" u četvrtak dočekuju Mančester junajted u 33. kolu Premijer lige (21.15, TV Arena Premium) i nemaju prava na novi kiks jer sve osim pobede udaljiće ih i definitivno od Lige šampiona. Levi i Upravni bord su juče smenili vd trenera Kristijana Stelinija i tim poverili Rajanu Mejsonu.