Premijer liga

Sezona u Premijer ligi još nije počela, a već se govori o novom ugovoru Mikela Artete i Arsenala: Za sada se ništa ne deševa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2024 10:55
Trener Arsenala, Mikel Arteta Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
Trener Arsenala, Mikel Arteta

Nešto više od mesec dana ostalo je do nove sezone u Premijer ligi Engleske, a jedna od bitnijih tema na Ostrvu je hoće li trener Arsenala, Mikel Arteta probudižiti ugovor s ovim klubom.

Španski stručnjak je prošle sezone predvodio "tobdžije" do drugog mesta na tabeli najkvalitetnije nacionalne šampionata u Evropi, a kako mu ugovor sa timom iz Londona istiće na kraju nastupajuće takmičarske godine mnogo je spekulacija o njegovoj budućnosti.

 

 

Sam Arteta nije želeo da pruži precizan odgovor da li će i kada potpisati produžetak saradnje sa Arsenalom, ali je samo rekao da mnogo voli ovaj klub i da to neće biti problem.

"U ovom trenutku nema ništa novo što bih mogao da vam kažem o mom novom ugovoru. Odnos mene i Arsenala je takav da sve ide svojim prirodnim tokom. Ovde se osećam fenomenalno, volim ovaj klub, ali zaista ne mogu da predvidm šta će se dogoditi u budućnosti. Spremamo se za početak sezone, imamo velike ambicije, a sve ostalo ćemo ostaviti po strani", rekao je Arteta.

Nova sezona u Premijer ligi startuje 16. avgusta, šampionsku krunu osvojenu prošle godine brani Mančester siti, a svi mečevi ovog takmičenja biće direktno prenošeni na kanalima TV Arena spert.