Premijer liga

Oglasio se i Rašford: Sve su to gluposti, Junajted i ja se poštujemo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.03.2023 12:24
Oglasio se i Rašford: Sve su to gluposti, Junajted i ja se poštujemo Tanjug/AP Photo/Scott Heppell

Markus Rašford igra najbolju sezonu u karijeri, stalno je u fokusu javnosti zbog odličnih igara i golova, ali su mu zasmetala medijska nagađanja oko budućnosti na "Old Trafordu".

Mediji u Britaniji stalno donose nove informacije iz "proverenih izvora" oko visine plate koju mu klub nudi za nastavak saradnje, a i svetski mediji ga "seljakaju" svuda. Poslednja informacija da mu je PSŽ prošlog leta nudio 455.000 evra nedeljno su ga navela da se oglasi preko društvenih mreža.

"Neposredno pre nego što sve ovo počne! To je kompletna glupost. Klub i ja se poštujemo, tako će i ostati. Moj fokus je isključivo na što boljem završetku Premijer lige i osvajanju trofej", bio je kratak Rašford.

 

 

S obzirom na to da je dete Junajteda, sasvim je logična reakcija igrača kome ugovor sa klubom ističe juna 2024. godine. Ove godine je autor 27 pogodaka na 44 meča u svim takmičenjima, dodao je i devet asistencija a trener Erik ten Hag je više puta istakao da je prioritet kluba da produži saradnju sa najefikasnijim igračem.