Premijer liga

Rašford spreman za Čelsi, Ten Hag najavio povratak: Da sutra obezbedimo Ligu šampiona

komentari (0)

Izvor: Tanjug

24.05.2023 17:20
Rašford spreman za Čelsi, Ten Hag najavio povratak: Da sutra obezbedimo Ligu šampiona Guliver/AP Photo/Rui Vieira

Napadač Mančester junajteda Markus Rašford biće spreman da pomogne svojoj ekipi protiv Čelsija, izjavio je danas menadžer kluba sa "Old traforda" Erik ten Hag.

Rašford je zbog povrede propustio prethodna dva meča Mančester junajteda u Premijer ligi protiv Vulverhemptona (2:0) i Bornmuta (1:0). On je ove sezone postigao 29 golova na 53 meča. Ten Hag je izjavio da je napadač "crvenih đavola" odradio jučerašnji trening sa saigračima i da će biti u konkurenciji za duel sa Čelsijem.

Mančester junajted će sutra na svom terenu dočekati Čelsi u zaostalom meču 32. kola Premijer lige. "Crveni đavoli" će u slučaju trijumfa obezbediti plasman u Ligu šampiona.

"Jasno je da želimo da pobedimo na svakoj utakmici. To je ono što smo pokušavali cele sezone. Sutra želimo da dominiramo i pobedimo, kao i da već sutra završimo posao oko plasmana u Ligu šampiona", rekao je Ten Hag na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

Ten Hag je odgovorio i na pitanje da li Mančester junajted pregovara sa Nejmarom kako su objavili brojni francuski mediji.

"Reći ćemo vam kada budemo imali novosti", kratko je izjavio Ten Hag.

Mančester junajted se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 69 bodova.