Premijer liga

Nedeljković pred vratima Aston Vile: Još pregledi i potpis ugovora, a na "Marakani" ostaje do kraja sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 14:38
Nedeljković pred vratima Aston Vile: Još pregledi i potpis ugovora, a na "Marakani" ostaje do kraja sezone MN Press

Talentovani bek Crvene zvezde Kosta Nedeljković (18) narednih dana obaviće lekarske preglede u Aston Vili, a ukoliko ne bude nepredviđenih situacija, sa engleskim klubom potpisaće ugovor tokom vikenda, saopštio je Fabricio Romano.

Prema rečima pouzdanog italijanskog novinara, mladi defanzivac koji se nedavno našao i na spisku selektora Dragana Stojkovića, vratiće se u Crvenu zvezdu i na "Marakani" ostati do kraja sezone na pozajmici, dok bi u Birmingem trebalo da se preseli tokom leta.

Nedeljković je šansu u prvom timu crveno-belih dobio prethodnog leta, kada ga je Barak Bahar poveo na pripreme. Od tada je postao povremeni starter i standardnan član seniorske ekipe. Bilo je raznih spekulacija kada je u pitanju transfer mladog fudbalera. Iako su se spominjala imena raznih klubova, najkonkrentija je bila očigledno Aston Vila.

 

 

Crvena zvezda će od njegovog transfera inkasirati oko sedam miliona evra, plus bonuse, kao i 15 odsto od naredne prodaje defanzivca. Nedeljković je inače "eksplodirao" ove sezone, a naročito dobar utisak ostavio je u Ligi šampiona. 

On se trenutno nalazi na priprema Zvezde na Kipru, gde mu društvo pravi i talentovani Jovan Mijatović, koji bi navodno, takođe mogao da napusti "Marakanu" ove godine.