Premijer liga

Ivan Perišić neće više igrati za Totenhem: Menadžer Postekoglu je to i potvrdio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.01.2024 15:00
Ivan Perišić je na rehabilitaciji FC Tottenham
Ivan Perišić je na rehabilitaciji

Ivan Perišić je završio svoju epizodu u Totenhemu. Hrvatskom reprezentativcu klub neće produžavati ugovor koji mu ističe na leto, što je potvrdio i menadžer "pevaca" Angelos Postekoglu.

"Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očigledno je da želi da dostigne formu za EURO u Nemačkoj. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam od njega veliki doprinos u ovoj sezoni i videli smo u prvim utakmicama koliko može imati uticaj na igru. Ali, neće više igrati za nas", rekao je Totenhemov menadžer. 

 

 

Perišić je za Totenhem odigrao 50 utakmica uz učinak od jednog gola i 14 asistencija. Sredinom avgusta je pokidao ukršten ligament desnog kolena na treningu i posle operacije marljivo radi pod kontrolom kondicionog trenera. Često je u Beogradu gde se oporavlja u centru koji drži Andrija Milutinović.

Ivan Perišić je velika želja Hajdukovih navijača, pa nije možda ni nerealno da se vrati u Split i pomogne klubu koji je napustio kao tinejdžer. Perišić je karijeru gradio van Hrvatske, igrao je sa Sošo, Roselar, Briž, Borusija Dortmund, Volfsburg, Bajern, Inter i od 2022. je u Totenhemu.