Premijer liga

Postekoglu: Voleo bih da imam džojstik i upravljam igračima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2024 10:06
Anhelos Postekoglu Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Anhelos Postekoglu

Londonski mali derbi između Vest Hema i Totenhema sinoć je završen remijem 1:1, što je više odgovaralo gostima koji su ostali uz rame Aston Vili u borbi za UEFA Ligu šampiona. "Čekićari" su napadali tokom drugog dela, bili bliži trijumfu, a nikome nije promaklo da je Totenhem u nastavku bio ofanzivno bezopasan, da ne kažemo nezainteresovan.

Na temu "zašto se nije napadalo u drugom delu", na duhovit način je odgovorio menadžer "pevaca" Anhelos "Ejndž" Postekoglu.

"Zato što su igrači pre svega ljudi, a ovo je fudbal. Voleo bih ja da imam džojstik, upravljam njima i postavljam tamo gde bih ja želeo. Ali, to ne funkcioniše tako. Moja uloga je da im pomognem da pronađu pravu igru", rekao je Postekoglu.

Meč je počeo odlično za goste koji su poveli već u petom minutu preko Džonsona. Međutim, uprkos većem posedu lopte, ofanzivni potencijal Postekogluovog tima bio je sve slabiji. Na kraju su se samo branilin iako imaju sjajne ofanzive. Kapiten Son Hjun-Min je odigrao 400. meč i neće ga upamtiti po golu, a postigvao ih je 168 do sada.

"Ponekad imamo više vremena nego što mi mislimo. Postigli smo sjajan gol, ali postojali su momenti kada je lopta bila prebačena u prostor u koji bi morali da budemo, a nismo bili. To je stvar na kojoj moramo da radimo", rekao je menadžer Totenhema.