Premijer liga

Veruj i doći će: Ten Hag otkrio šta je rekao Hojlundu kada nisu padali golovi u Premijer ligi

komentari (0)

Izvor: Tanjug

27.12.2023 17:52
Rasmus Hojlund Manchester United/Twitter
Rasmus Hojlund

Menadžer fudbalskog kluba Mančester junajteda Erik Ten Hag pohvalio je danskog napadača Rasmusa Hojlunda, koji je sinoć doneo pobedu svom timu protiv Aston Vile u 19. kolu Premijer lige, prenosi Skaj sports.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Aston Vile rezultatom 3:2 iako su "crveni đavoli" u jednom trenutku gubili 0:2. Pobedu ekipi sa "Old traforda" doneo je Hojlund u 82. minutu. To je bio prvi gol danskog fudbalera za Mančester junajted ove sezone u Premijer ligi.

Hojlund je u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester junajted iz Atalante za 80 miliona evra. On je ove sezone postigao pet golova za engleski klub u Ligi šampiona.

"U više navrata sam razgovarao sa Hojlundom. Istakao sam da je mnogo golova postigao za reprezentaciju Danske. Postizao je golove u Ligi šampiona i pokazao šta može. Rekao sam mu: 'Veruj i doći će'. Siguran sam, kada je stigao prvi gol, da će ih biti više. Hojlund ima jak karakter i uvek je odlučan. Ima ono što je potrebno napadaču, a kada neprestano radiš, golovi će doći", rekao je Ten Hag.

Hojlund je istakao da je najsrećniji čovek na svetu, pošto je postigao prvi gol u elitnom rangu engleskog fudbala.

"Prošlo je neko vreme u tom čekanju... Sada, kada se završilo, najsrećniji sam čovek na svietu. Verovali smo u sebe i na poluvremenu, znali da radimo prave stvari i zato smo uspeli da trijumfujemo", istakao je Hojlund.

Mančester junajted je šesti na tabeli Premijer lige sa 31. bodom, a u narednom kolu gostovaće Notingem Forestu na "Siti Graundu".
 

 

Standings provided by Sofascore

.