Premijer liga

Najsrećniji sam čovek na svetu, dugo sam čekao na ovo: Hojlund blista nakon prvenca u Premijer ligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.12.2023 10:07
Najsrećniji sam čovek na svetu, dugo sam čekao na ovo: Hojlund blista nakon prvenca u Premijer ligi Tanjug/Martin Rickett/PA via AP

Više od 1.000 minuta bilo je potrebno Rasmusu Hojlundu da postigne prvenac u dresu Mančester junajteda u Premijer ligi, a sinoć mu je najzad to pošlo za rukom protiv Aston Vile. I to u 82. minutu za pobedu i veliki preokret - 3:2 (0:2).

Danskom reprezentativcu bio je to šesti pogodak u sezoni. Pet je postigao u Ligi šampiona, a evo šta je rekao posle utakmice sa Vilom.

"Dugo sam čekao na ovo, jako sam srećan. Trenutno sam najsrećniji čovek na svetu. Moglo se to videti iz proslave gola! Kao što je Garnačo rekao, verovali smo u sebe do samog kraja i zaslužili smo tu pobedu", rekao je Danac.
 

Dugo je Hojlund bio pod pritiskom-

"Kao što je i menadžer rekao pre meča, postigao sam pet golova u Ligi šampiona, ali dosta je prošlo pre ovog gola u Premijer ligi. Sada je na meni da prihvatim to i nadgradim na svemu ovome. Sećam se svega, lopta se odbila od stative, dobar finiš, srećaan sam. Srećan sam zbog sve trojice napadača jer smo svi danas pokazali da imamo jak karakter i samopouzdanje."