Premijer liga

Poketino, Luis Enrike i Tuhel kandidati za klupu Totenhema ako Konte ode

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.03.2023 11:59
Poketino, Luis Enrike i Tuhel kandidati za klupu Totenhema ako Konte ode TV Arena sport/ Screenshot

Sudbina Antonija Kontea na klupi Totenhema po završetku sezone, ali i njegovog ugovora, sve je neizvesnija, a mediji u Britaniji veruju da će posle eliminacije od Milana u osmini finala Lige šamnpiona gotovo izvesno doći do rastanka "pevaca" i italijanskog stručnjaka.

Mediji ističu da su se u ovom času izdvojila trojica kandidata: Maurisio Poketino, Luis Enrike i Tomas Tuhel. Bivši trener PSŽ, ali i dugogodišnji uspešni šef struke Totenhema želi da se vrati u London. Kako "TalkSPORT" otkriva, Poketino je dao pristanak za razgovor sa gazdom Levijem, ali uz uslov da Hari Kejn produži ugovor i ne razmišlja o ponudi Bajerna iz Minhena.

 

 

Luis Enrike je od odlaska sa klupe Španije posle neuspeha na Mundijalu u Kataru bio u priči za gotovo svaki ozbiljniji klub. Govorilo se o mogućnosti da preuzme selekciju Brazila, pa Čelsija a sada je navodno kontaktiran od strane Totenhema. Bišvi trener Barselone se ne oglašava, mudro ćuti i čeka.

Tomas Tuhel doživljava sudbinu Luisa Enrikea. Mediji su ga pominjali i kao povratnika na klupu Čelsija, pa i za  kam-bek na klupu PSŽ, a sada ga potenciraju i kao treću opciju za klupu "petlova".

 

 

Konte trpi veliki pritisak, javno nezadovoljstvo je iskazao i Brazilac Rišarlison, tvrdeći da "ne zna zašto ga trener ignoriše i ne stavlja u tim". Totenhem je za sada četvrti u Premijer ligi, dočekuje u subotu Notingem Forest i svaki novi kiks samo će povećati jaz između italijanskom trenera, uprave i navijača.