UEFA Liga šampiona

Rišarlison kivan na Kontea: Nemam minutažu, ne ulazim u igru - ova sezona je bezveze!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.03.2023 20:21
Rišarlison kivan na Kontea: Nemam minutažu, ne ulazim u igru - ova sezona je bezveze! Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Posle poraza u dvomeču od Milana, Totenhem je ostao bez učešća u četvrtfinalu Lige šampiona, a "rana" eliminacija u Evropi, teško je pala napadaču londonskog tima Rišarlisonu.

Jedan od najboljih igrača Brazila na Mundijalu u Kataru, ima očajnu sezonu iza sebe,otkako je letos prešao u Totenhem. Još uvek nije postigao gol u Premijer ligi, gde je zabeležio 17 nastupa, dok se na evrosceni svega dva puta upisao u listu strelaca.

Međutim, uprkos skromnim partijama Rišarlison smatra da zaslužuje mesto u prvom timu, sa čim se ne slaže trener Antonio Konte. Brazilac ima manju minutažu kod Italijana ove sezone, a sinoć je protiv Milana ušao ponovo sa klupe i to u 70. minutu.

"Ova sezona je bezveze. Imao sam uloge u dve dobre pobede protiv Vest Hema i Čelsija i on me odjednom vraća na klupu. Isprobavao me je za startnih 11 protiv Milana i odjednom sam se opet našao na klupi. To ne mogu da razumem", rekao je ljutito Rišarlison posle utakmice.

 

 

Još uvek je neizvesna sudbina Brazilca u Londonu.

"Videćemo šta će da mi kažu, ali nisam budala, ja sam profesionalac, svakoga dana radim i želim da igram. Nemam minutažu u ovoj sezoni, mučio sam se povredom. Poslednje dve utakmice sam odigrao dobro, mislim da je trebalo da igram, ali ne treba da plačem zbog toga.", zaključio je napadač.

Engleski mediji navode da je ova izjava dodatno uzburkala strasti u londonskom klubu i da su Konte i čelnici Totenhema izuzetno nezadovoljni sa Brazilcem.