Premijer liga

Mitrović za TV Arena sport: 200. meč za Fulam? To su samo brojke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2023 19:56
Mitrović za TV Arena sport: 200. meč za Fulam? To su samo brojke Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Fudbaleri Fulama poražni su od Brentforda 3:1 u 26. kolu engleske Premijer lige. Iako nije bio strelac, duel je obeležio srpski napadač, Aleksandar Mitrović, upisao je 200. nastup u dresu londonskog kluba.

"Devetka" Fulama je za TV Arena sport podelila svoje viđenje utakmice:

"Sigurno je da sam bio rovit, još od Svetskog prvenstva, vukao sam neke povrede. Ispao sam bio iz ritma, ali osećam se bolje. Bitno je da sam odigrao dve ovakve utakmice posle dužeg vremena. Što se dela tiče, težak meč, gradski derbi, nismo bili na nivou na kojem igramo celu sezenu, svi čestitke Brentfordu".

Sledeći meč Fulam igra sa Arsenalom, a Mitrović veruje u svoj tim:

"Ovde je svaka utakmica teška, sa kim god da igraš. Igraćemo kod kuće, u prvom meču sa njima smo igrali jako dobro, videli da možemo, primilii smo gol na kraju iz prekida. Treba da im otežamo da ostanu lideri".

O ujednačenosti lige i mogućnosti "malih" klubova da iznenande:

"Mislim da može, ovo je najbolja liga na svetu, specijalna je, 'male' ekipe uvek mogu da otežaju velikim stvari i nadam se da ćemo mi uspeti to sledeće nedelje Arsenalu, daćemo sve od sebe".

"Mitrogol" je odigrao protiv Brentforda svoj 200. meč za Fulam, a upitan je da li razmišlja i o brojci od 300 nastupa za londonski klub.

"Nisam znao, trener mi je rekao pre meča, to je 'brojka ko brojka', nadam se da će da me zaobiđu povrede i idemo meč po meč, ne razmišljam mnogo".