Vesti iz fudbala

Mitrović na meti Intera, prvu ponudu je Fulam odbio

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2023 17:56
Mitrović na meti Intera, prvu ponudu je Fulam odbio MN Press

Nakon što je postalo jasno da Aleksandar Mitrović neće pojačati Al Hilal, činilo se da će ostati u Fulamu, ali se sada pominje Inter kao potencijalna destinacija za srpskog reprezentativca.

Italijanski novinar Marko Koradi je objavio vest da je Inter zainteresovan za usluge srpskog napadača. Problem je naravno cena jer "nerazuri" ne žele da plate više od 35.000.000 evra, a Fulam je već odbio sličnu ponudu Al Hilala i jasno zatražio makar duplo više novca da pusti svog najboljeg igrača.

 

 

Mitrović je zapravo nezadovoljan platom i odnosom kluba prema njemu. Kada je tražio novi poboljšani ugovor nije mu uslišena želja i sada odbija da trenira i želi da napusti "Krejven Kotidž". Kasnije se ipak priključio treninzima, ali želja da ode je i dalje i više nego prisutna.

Situacija u Interu je takva da su oba klasična napadača napustila klub, pa je tako Romelu Lukaku vraćen Čelsiju koji želi da ga pošalje u Juventus, dok je Edin Džeko potpisao za Fenerbahče. Pored Lautara Martineza i Hoakina Koree sada "nerazuri" žele klasičnog napadača i Mitrović se tu idealno uklapa.

Ukoliko bi se ovaj transfer realizovao, Mitrović u Interu ne bi bio usamljen, budući da je veoma blizu milanskog kluba i Lazar Samardžić, koga navodno samo lekarski preglede dela od potpisa.