Premijer liga

Megvajer najavljuje odlazak iz Junajteda: Razgovaraćemo, neću da igram jednom mesečno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2023 09:52
Megvajer najavljuje odlazak iz Junajteda: Razgovaraćemo, neću da igram jednom mesečno Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Ukoliko mu trener Erik ten Hag i dalje bude davao priliku "na kašičicu", nekadašnji kapiten Mnačester junajteda, Hari Megvajer će zatražti da ga klub pusti da ide.

Engleski reprezentativac je u poslednje vreme u drugom planu kod holandsksg stručnjaka, pre izvesnog vremena mu je oduzeta i kapitenska traka i sve je to izuzetno frustrirajuće za njega.

"Moj potpuni fokus u ovom trenutku je na obaveze reprezentacije Engleske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a kada se vratim u Mančester junajted mislim da ću morati da razgovaram sa ljudima iz kluba. Ne vidim suštinu u tome da ostanem na 'Old Trafordu' ceo život, a da igram samo jednom mesečno. To me ne zadovoljava", rekao je Megvajer.

 

 

Defanzivac "crvenih đavola" ističe da nema problem da sedi na klupi, ali da ima kada se koliko god naporno trenira ništa ne menja:

"Svaki igrač koji sedi na klupi ima želju da igra i to je sasvim prirodno. Da ne mislimo da možemo da budemo deo prvog tima, ne bismo ni ternirali. Trudim se u svakom trenutku da budem maksimalno spreman i iskoristim priliku kad mi se bude ukazala, a o tome odlučuje trener", rekao je engleski reprezentativac.

Megvajer je ove sezone odigrao samo četiri meča za Mančester junated, od toga tri u Premijer ligi i jedan u Liga kupu, a na terenu je ukupno proveo 206 minuta, što je skroman učinak za engleskog reprezentativca i bvišeg kapitena ovog kluba.