Premijer liga

Poketino ima čudno verovanje: U kancelariji drži limun jer tvrdi da upija negativnu energiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2023 13:56
Poketino ima čudno verovanje: U kancelariji drži limun jer tvrdi da upija negativnu energiju Tanjug/AP Photo/Steven Paston/PA

Dve stvari u koje veruje trener Čelsija, Maurusio Poketino su naporan rad i moć limuna da upija svu negativnu energiju iz njegove kancelarije.

To je sam argentinski stručnjak otkrio engleskim medijima kojima je objasni da duboko veruje u moć ovog voća i da ga nosi svuda sa sobom.

"Limun nije magično voće, ali ima veliku moć i zaista verujem u to. Recimo kad sam bio trener Totenhema počeo je da 'radi' tek posle dve godine. Treba samo verovati u njega i dati mu vreme. Ali, ljudi moraju da znaju da limeta i limun nisu isto. To treba razlikovati", rekao je Argentinac.

Šef stručnog štaba "plavaca" je naglasio da u svojoj kancelariji ima nekoliko stabljika ovog lekovitog voća i to različite vrste.

"Nekada sam mislio da mi može pomoći samo žuti limun, ali sam shvatio da to mogu i sve druge sorte, pa zato kod mene u kancelariji ima i zelenih, a donosio sam ih iz Italije, Španije i drugih lokacija. Možda bi mi pomoglo i kad bi postojao plavi limun", aludirao je Poketino na boju dresova londonskog kluba i dodao:

"Limun vas oslobađa negativne energije tako što je upija iz vaše okoline. On je zapravo barijera koja vas štiti i ja duboko verujem u to".

Međutim, kako sada stvari stoje, pomenuta teorija ne pomaže mnogo Poketinu, budući da je njegov Čelsi od 1. jula kad je on preuzeo kliub, ostvario samo jednu jedinu pobedu.