Liga 1

Ajntraht ne želi da proda Randala Kolo Muanija za manje od 100 miliona evra

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.08.2023 13:38
Ajntraht ne želi da proda Randala Kolo Muanija za manje od 100 miliona evra Tanjug/Arne Dedert/dpa via AP

Čelnici Ajntrahta ne žele da prodaju francuskog fudbalskog reprezentativca Randala Kolo Muanija, prenose nemački mediji. Kolo Muani (24) je nedavno u intervjuu Skaj sportu izjavio da želi da napusti Ajntraht, pošto planira da igra za Pari Sen Žermen.

Čelnici šampiona Francuske ponudili su Ajntrahtu 65 miliona evra i fudbalera Uga Ekitikea u zamenu za Kolo Muanija. Međutim, Ajntraht je odbio ponudu francuskog kluba, jer navodno traži 100 miliona evra za napadača.

Nemački mediji navode da PSŽ ne želi da povisi ponudu, dok Ajntraht ne pristaje da smanji visinu obeštećenja za francuskog fudbalera. Nemački Sport1 ističe da je rukovodstvo Ajntrahta ljuto na Kolo Muanija, pošto francuski fudbaler nije dobio dozvolu kluba da razgovara sa novinarima Skaj sportsa. Takođe, nemački klub je poručio da želi da Kolo Muani do kraja sezone igra za Ajntraht.

Kolo Muani je u 2022. stigao u Ajntraht kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor sa nemačkim klubom do juna 2027. godine. On je prošle sezone odigrao 46 utakmica za klub iz Frankfurta i postigao je 23 gola uz 17 asistencija.