Liga 1

Poslednji pokušaj PSŽ: Ekitike i 65 miliona evra za Kolo Muanija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2023 18:29
Poslednji pokušaj PSŽ: Ekitike i 65 miliona evra za Kolo Muanija Tanjug/Arne Dedert/dpa via AP

Pari sen Žermen ne odustaje od dovođenja napadača Randala Kolo Muanija, pa je Ajntrahtu poslao poslednju ponudu koja glasi: Ugo Ekitike u 65 miliona evra! S obzirom na to da je cena 21 godišnjeg napadača oko 30 miliona evra na tržištu (platili su ga Remsu 28,5 miliona), Ajntraht bi načelno dobio ono što je i tražio da bi prodao Kolo Muanija, a zbog čega su odustajali redom Mančester junajted i Bajern.

U Parizu se nadaju da će do sutra dobiti odgovor i da će moći da zaključe prelazni rok u kome su do sada potrošili 209 miliona evra. Kolo Muani je jedan od petorice najcenjenijih špiceva ovog leta, opravdao je to golovima i trener Luis Enrike se nada da će ga dobiti kako bi ga upario sa Kilijanom Mbapeom, Gonkalo Ramosom i Usmanom Dembeleom u turbo napadu "svetaca".

 

 

Parižani su ovog leta doveli Manuela Ugartea (Spoting, 60 miliona), Usmana Dembelea (Barselona, 50), Lukasa Ernandeza (Bajern, 45), otkupili su Uga Etikitea (Rems, 28,5), Kang-in Lija (Majorka, 22), Ćavija Simonsa (PSV, 4 pozajmica), Gonkala Ramosa (Benfika, pozajm), te bez obeštećenja Milana Škrinjara (Inetr), Marka Asensija (Real Madrid), golmana Arnau Tenasa (Barselona) i Čera Ndura (Benfika).