Liga 1

Pari Sen Žermen dao "voljno" Nejmaru i Veratiju? Šampion Francuske, izgleda, ne želi da zadržava nezadovoljne igrače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.08.2023 19:28
Pari Sen Žermen dao "voljno" Nejmaru i Veratiju? Šampion Francuske, izgleda, ne želi da zadržava nezadovoljne igrače Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Pari Sen Žermen nikako da izađe iz fokusa svetskih medija u ovom letnjem prelaznom roku, pa je tako večeras iz Francuske stigla vest da je uprava kluba sa "Parka prinčeva" dala "voljno" Nejmaru i Marku Veratiju. To jest prelomila da joj papreno plaćeni Brazilac i njegov kolega Italijan nisu više potrebni.

Prema saznanjima dobro obaveštenog "Radija Monte Karlo", bogate gazde iz Katara ne žele više u svom timu nezadovljne igrače, ma koliko su ih skupo koštali i na njima gradili planove za budućnost, a njihovu odluku je otpisanom dvojcu preneo savetnik predsednika PSŽ-a, Luis Kampos, u društvu trenera Luisa Enrikea.

 

 

Navodno, "sveci" žele što pre da ih se otarase, u istoj situaciji su još Renato Sančes, Ugo Ekitike i Huan Bernat, a da priča nije bez osnova pokazuje i Nejmarovo i Veratijevo odsustvo za zvaničnog fotografisanja i današnjeg druženja sa medijima. Naravno, sa istog događaja je izostao i Kilijan Mbape, koji vodi pravi mali "rat" sa klubom, u želji da odbije novi ugovor i bez obeštećenja, sledećeg leta, pređe u madridski Real. 

Veratija je nedavno hteo Al Hilal, ali je ponuda iz Saudijske Arabije odbijena, pa su se čelnici tog kluba okrenuli Nejmaru. dok Mbape nije hteo u istu svlačionicu.