Vesti iz fudbala

Mbape neće u Al Hilal, pa Saudijci sada žele Nejmara: Brazilcu nude 80 miliona evra godišnje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.08.2023 14:03
Mbape neće u Al Hilal, pa Saudijci sada žele Nejmara: Brazilcu nude 80 miliona evra godišnje Tanjug/AP Photo/Christophe Ena, File

Nisu uspeli čelnici Al Hilala u svojoj nameri da ovog leta dovedu Kilijana Mbapea, ali nisu u Saudijskoj Arabiji peviše tugovali, već su se okrenuli njegovom saigraču Nejmaru.

Kako prenosi francuski list "E'kip", klub u kojem nastupa Kristijano Ronaldo je odlučan u nameri da angažuje još jednu zvezdu svetskog fudbala i poslao je zvaničnu ponudu za Brazilca kojem su ponuduli godišnju platu od neverovatnih 80 miliona evra, a uz to je spreman da plati i obeštećenje od 150 miliona evra..

 

 

Međutim, na njihov u žalost reprezentativac Brazila za sada nema nameru da napušta Evropu, jer bi voleo da igra u jakoj ligi zbog želje da nastupa na Mundijalu 2026. godine.

Upravo zbog toga, Nejmar ima veliku želju da pređe u Barselonu iz koje je i stigao u PSŽ, samo što je za sada realizacija tog transfera gotovo nemoguća, ali je Brazilac jasno stavio do znanja aktuelnim poslodavcima kako želi da napusti klub.

Za njegove usluge interesovanje je pokazao i Čelsi, samo što engleski klub u ovom trenutku, u finansijskom smislu, ne može da parira Al Hilalu.