Liga 1

Nejmar upitan za Bajern: Poznat stepen povrede Brazilca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.02.2023 00:04
Nejmar upitan za Bajern: Poznat stepen povrede Brazilca Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

Francuski klub Pari Sen Žermen otkrio je večeras stepen povrede njegovog napadača Nejmara, koji je u nedelju doživeo peh na utakmici protiv Lila. Brazilac je posle sudara sa protivničkim igračem, ostao da leži na zemlji, nakon čega je na nosilima iznet sa terena.

Podsetimo, Nejmar je na meču 24. kola Lige 1, povredio skočni zglob početkom drugog poluvremena, nakon duela sa Benžamenom Andreom, a posle detaljnijih pregleda, utvrđeno je i da ima oštećenje ligamenta.

"Novi pregledi obavljeni danas potvrđuju uganuće skočnog zgloba, sa oštećenjem ligamenata. Novi pregledi biće obavljeni početkom sledeće nedelje", piše u saopštenju "svetaca", gde se ne precizira datum povratka Brazilca.

 

 

Nejmar je povredio isti zglob kao i na utakmici sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Kataru. Međutim, iako postoje dobre indikacije da će se Brazilac vratiti na teren do revanša meča osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, pojedini inostrani mediji preneli su vest da će on verovatno preskočiti meč u Minhenu 8. marta. Za sada nema zvaničnih informacija iz Pariza po tom pitanju...