Liga 1

Ludnica u Parizu: Mediji tvrde da Luis Enrike želi da napusti PSŽ, Iz kluba uveravaju da je to glupost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2023 08:29
Ludnica u Parizu: Mediji tvrde da Luis Enrike želi da napusti PSŽ, Iz kluba uveravaju da je to glupost Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

Španski fudbalski stručnjak, Luis Enrike seo je na klupu PSŽ-a pre nešto više od mesec dana, a već su se pojavile glasine kako neće dočekati početak sezone, koji je, uz ekskluzivne prenose na kanalima TV Arena sport, zakazan za narednu nedelju.

Navodno, nekadašnjeg fudbalera Barselone i selektora Španije frustira situacija oko Kilijana Mbapea, odnosi u klubu, ali i među igračima u ekipi nisu na sjajnom niovu i Španac želi da ode.

 

 

Tako barem tvrde brojni svetski mediji, koji kao dokaz loše atmosfere navode i činjenicu da je PSŽ u predsezoni pružao blede partije i ostvario samo dve pobede protiv timova koji su daleko do njihovog renomea, dok je izgubio od Intera iz Milana i japanskog Kereza iz Osake.

Međutim, poznati italijanski novinar, Fabricio Romano tvrdi da su mu izvori u klubu potvrdili kako te glasine  nisu istinite i da će španski strateg sigrno sedeti na klupi najboljeg francuskog tima naredne sezone.

PSŽ u novo izdanje Lige 1 ulazi kao aktuelni šampion, ali bez Lionela Meisja koji je napustio Pariz i preselio se u Inter iz Majamija, a još se ne zna šta će biti za Kilijanom Mbapeom koji je, kako se priča, potpisao ugovor sa Real Madridom od juna naredne godine, a francuski klub ga je zbog toga sklonio iz ekipe.