Liga 1

Luis Kampos na ivici otkaza u Pari Sen Žermenu: Mbape bi mogao da otera i Luisa Enrikea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 22:12
Luis Kampos na ivici otkaza u Pari Sen Žermenu: Mbape bi mogao da otera i Luisa Enrikea Guliver

"Slučaj Kilijan Mbape" iz temelja trese Pari Sen Žermen, a to što je najskuplji fudbaler pariskog kluba sve bliži odlasku u Real Madrid "glavom" bi mogao da plati sportski direktor Luis Kampos, dok trener Luis Enrike razmišlja da digne ruke od "svetaca" pre takmičarskog debija na njihovoj klupi.

Naime, francuski "Parizijen" otkriva da čelnici PSŽ-a planiraju da uruče otkaz sportskom direktoru Kamposu, koji je prošle godine doveden na "Park prinčeva", sa zadatkom da sastavi tim sposoban da ode daleko u Ligi šampiona. I, naravno, da privoli papreno plaćenog Mbapea da produži ugovor, kako ne bi sledećeg leta otišao bez obeštećenja. 

 

 

 

 

Desilo se suprotno, jer je Mbape odbio sve pokušaje da bude nagovoren na nastavak saradnje i čeka trenutak da, možda već ovog leta, obuče dres "kraljevića", a bivšem sportskom direktoru Monaka i skautu Reala, sa funkcionerskim iskustvom u Selti i Galatasaraju, stavljen je na dušu i odlazak legendarnog Lionela Mesija u Inter iz Majamija. 

 

 

 

U isto vreme jačaju spekulacije o ostavci Luisa Enrikea, posle samo mesec dana rada sa Mbapeom i ekipom. Navodno, Špancu je preko glave loše atmosfere u klubu i neizvesnog statusa "zlatne koke", oko kog bi i dalje trebalo da se vrti igra Pari Sen Žermena. Takav scenario bio bi vrhunac krize prvaka Francuske.