Liga 1

Pedri opimista pred početak sezone: Barselona želi da osvoji sve trofeje, ali Liga šampiona je prioritet

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 10:25
Pedri opimista pred početak sezone: Barselona želi da osvoji sve trofeje, ali Liga šampiona je prioritet AP Photo/Joan Monfort

Odigrali su fudbaleri Barslone do sada četiri priremne utakmice, od kojih su pobedili u dve, uključujući i derbi protiv Real Madrida, pa je samopouzdanje Katalonaca skočilo toliko visoko da španski reprezentativac, Pedro najavljuje borbu za sve trofeje.

Prvotimac aktuelnog šampiona La Lige koja startuje naredne nedelje i koja će biti prenošena na kanalima TV Arena sport, veruje da ova generacija Barse ima kvalitet da osvaja trofeje u nizu.

"Pre nego što smo pobedili Real Madrid izgubili smo od Arsenala i bila nam je potrebna ta pobeda nad velikim rivalom kako bismo vratili samopouzdanje. Jeste, ovo je predsezona, tek se spremamo za ono ptravo, ali 'el klasiko' je 'el klasiko' gde god da se igra i kad god da se igra. Tek smo na početku, rano je donositi neke velike zaključke, ali imam osečaj da smo spremni za velika dela", rekao je španski reprezentativac i dodao:

"Barselona će se u ovoj sezoni boriti za sve trofeje. Smatram da smo prošle godine imali kvalitet da osvojimo Ligu šampiona i zato mislim da je trijumf u tom takmičenju za nas prioritet".

Katalonci su pored pobede nad Realom (3:0) i poraza od Arsenala (2:5) savladali Visel Kobe (0:2) i Milan (1:0), a u utorak 8. avgusta ih očekuje duel protiv Totenhema u okviru Trofeja Đaon Gamper, dok će prvi zvaničan meč u sezoni odigrati 13. avgusta protiv Hetafea na strani u okviru 1. kola La Lige.