Liga 1

Nejmar želi da ostane u PSŽ-u: Klub pokušava da se otarasi Brazilca, on odbija da ode

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.02.2023 12:50
Nejmar želi da ostane u PSŽ-u: Klub pokušava da se otarasi Brazilca, on odbija da ode MN Press

Jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu, Nejmar, obavestio je čelnike Pari sen Žermena, da ne želi da napusti redove aktuelnog šampiona Francuske, prenosi "Ekip".

Brazilac je u poslednje vreme, navodno, u lošim odnosima sa sportskim direktorom Luisom Kampasom, ali i sa trenerom tima, Kristofom Galtijeom. Već mesecima je na udaru kritika fudbalske javnosti zbog ne tako dobrih partija koje pruža u dresu Parižana, a tamošnji mediji prenose da čelnici žele da ga se "otarase":

 

 

"Čelnici PSŽ-a su odlučili da prodaju Nejmara, pošto žele da grade tim oko Mbapea. Brazilac je bio neprijatno iznenađen kada je čuo da klub planira da ga proda na kraju sezone. Nejmar je ljut na čelnike kluba, jer ne želi da se odrekne visoke svote novca, koju zarađuje u Parizu. On je poručio čelnicima kluba da ne želi transfer u drugi klub. Jedina mogućnost je raskid ugovora, ali Brazilac u tom slučaju traži obeštećenje od 200 miliona evra", prenosi "Ekip".

Podsetimo, Nejmar je u PSŽ stigao 2017. godine iz Barselone, kada je plaćen čak 222 miliona evra. Uprkos brojnim kritikama, lucidni Brazila ove sezone ima odličan učinak u domaćem prvenstvu, pošto je na 20 odigranih utakmica postigao 13 pogodaka i upisao 11 asistencija.

On je u pobedi nad Lilom (4:3) doživeo ozbiljnu povredu zgloba početkom drugog poluvremena, nakon čega je na nosilima iznet iz igre, a navodi se da će van stroja biti tri do četiri meseca.