Liga 1

Neshvatljivo ponašanje iskusnog igrača: Ren rešen da zaštiti svoj interes u "slučaju Nemanja Matić"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.01.2024 16:44
Nemanja Matić, fudbaler Rena Guliver
Nemanja Matić, fudbaler Rena

Francuski mediji već nedeljama prate poremećene odnose na relaciji Nemanja Matić - Ren, juče su tako uslikali sjajnog srpskog vezistu i njegovu porodicu kako sa gomilom kofera napuštaju taj grad, a danas se istim povodom oglasio i klub. 

I vrlo jasno poručio da nikako ne odobrava postupke našeg bivšeg reprezentativca, te da će se postarati da ih sankcioniše, tako da ne budu ugroženji interesi člana Lige 1, obzirom da je Matić pod ugovorom do 2025. godine. 

"Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese", stoji u saopštenju Rena.

 

 

Sam Matić se nije još oglašavao povodom svog trenutnog i daljeg statusa u klubu čiji je dres obukao posle letošnjeg razlaza sa Romom, a iz medija se ranije moglo saznati da je glavni uzrok njegovog nezadovoljstva to što Ren nije ispoštovao neke stavke iz ugovora, koje se tiču obećanja datih njemu i njegovoj porodici. 

Jedino što, navodno, klub zna jeste da se bivši fudbaler Benfike, Čelsija, Mančester junajteda i Vitesea nije pojavio na poslednjem treningu ekipe, iako je, tvrde, uredno dobio poziv za isti.