Liga 1

PSŽ najbolji klub za Kilijana, želim da ostane: Naser Al Kalaifi "baksuzira" već viđeni transfer Mbapea u madridski Real

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 18:30
Kilijan Mbape, fudbaler PSŽ-a, okružen igračima Crvene zvezde MN Press
Kilijan Mbape, fudbaler PSŽ-a, okružen igračima Crvene zvezde

Predsednik fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, Naser Al Kelaifi, izjavio je da klub iz Pariza želi da produži ugovor sa Kilijanom Mbapeom, prenosi francuski sportski list Ekip.

Al Kelaifi je rekao da je Pari Sen Žermen najbolje mesto za najboljeg francuskog fudbalera. Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, a više puta je odbio ponudu da produži saradnju sa klubom iz Pariza. 

"Neću da krijem, želim da Kilijan ostane, to je sigurno. Za mene, najbolji klub za Kilijana je PSŽ. Tim se i gradi oko njega, on je centar projekta. On je sjajan igrač, ali i osoba. Ima 25 godina, i dalje je mlad i već je najbolji igrač na svetu. Može da osvoji još mnogo trofeja sa PSŽ-om i reprezentacijom Francuske u narednih 10 godina", rekao je Al Kelaifi.

Mbape (25) je član PSŽ-a od 2017. godine, a za klub iz Pariza odigrao je 284 utakmica i postigao je 237 golova. Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 75 mečeva i 46 puta se upisao u listu strelaca.