Liga 1

Muka mi je od priča da li Mbape ostaje ili ide, prekinite više sa tim: Dugari više nije mogao da ćuti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.01.2024 10:57
Muka mi je od priča da li Mbape ostaje ili ide, prekinite više sa tim: Dugari više nije mogao da ćuti Guliver/AP Photo/Daniel Cole

Iz prelaznog roka u prelazni rok, iz godine u godinu konstantno se priča o mogućnsoti da Kilijan Mbape napusti Ligu 1 i PSŽ i preseli se u Real Madrid i to je mnogima počelo da smeta.

Jedan od njih je legendarni francuski reprezentaivac Kristof Dugari koji je istakao da sa tim pričama već jednom mora da prestane.

 

 

"Ne mogu da verujem da svakih šest meseci slušamo iste priče. Postalo mi je dosadno i malo mi smeta. Kiljan Mbape je vrhunski fudbaler, ali trebao bi da postane veliki projekat ovog kluba, a ne da bude neko koga će stalno da sele u neki drugi klub. Zaista nisam zaintereosvan da po ko zna koji put slušam iste priče", poručio je Dugari.

Podsećanja radi, čelnici Real Madrida su poslali novu ponudu najboljem francuskom fudbaleru i uslovili ga da do 20. januara mora da odgovori ili u suprotnom cela priča pada u vodu.

Kilijan Mbape ugovor sa timom iz glavnog grada Francuske ima do kraja sezone i ukoliko ove zime ne bude prodat nekom klubu, PSŽ će ga u junu pustiti bez evra obeštećenja.

Prema pisanju svetskih medija, pored Real Madrida želju da u svoje redove dovedu zvezdu "svetaca" imaju i čelnici Liverpula koji se nadaju da bi mogli da ga "ukradu" ispred španskog kluba, a pominju se i Barselona, kao i Arsenal.