La Liga

Ronaldo kulja od besa: Ovo je nedopustivo, tražimo objašnjenje, hoćemo pošteno da se borimo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2023 13:31
Ronaldo kulja od besa: Ovo je nedopustivo, tražimo objašnjenje, hoćemo pošteno da se borimo Guliver/Cesar Ortiz

Većinski vlasnik španskog Valjadolida i nekadašnji brazilski reprezentativac, Ronaldo ogorčen je suđenjem na meču 34. kola La Lige protiv ekipe Sevilje, prenose svetski mediji.

Legendarnom Brazilcu je zasmetalo što je glavni sudija utakmice Miguel Anhel Ortiz Arijas u poslendjem minutu pvog dela meča pri rezulat 0:0 poništio gol domaćem sastavu jer je navodno svirao kraj pre nego što je lopta zavrpiča u mreži Sevilje, koja je kasnije trijumfovala 3:0.

 

 

"Nedopustivo je ono što se dogodilo na našem stadionu. Do sada smo ćutali pokušavajući službenim putem, sastancima i peticijama da opravdamo nezadovoljstvo izbegavajući javno eksponiranje. Ali dosta je više. Ovo je profesionalni fudbal i tražimo objašnjenja. Ovakve greške mogu da promene celu sezonu", napisao je Ronaldo na društvenim mrežama i dodao:

"Neka jedna stvar bude jasna. Borićemo se protiv svega i svih, jer mi smo Valjadolid. Naš tim, naši navijači i naš grad dali su sve i niko nam to neće oduzeti".

Fudbaleri Valjadolida trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli sa 35 bodova, samo jednim više od ekipe Hetafea koja je prva u zoni ispadanja.