La Liga

Primera La Liga na Areni: Real bez Benzeme i Kurtoe u Đironi želi da nastavi pritisak na Barselonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.04.2023 11:54
Primera La Liga na Areni: Real bez Benzeme i Kurtoe u Đironi želi da nastavi pritisak na Barselonu TV Arena sport

Real Madrid neće odustati od namere da pritiska Barselonu dok god Katalonci i matematički ne obezbede titulu, pa će i večeras u Đironi, u meču 31. kola Primere La Lige, igrati punim kapacitetom kako bi smanjili prednost Katalonaca na osam bodova.

Trener Karlo Anćeloti moraće ozbiljno da kombinuje tim jer zbog bolesti neće moći da računa na Karima Benzemu i golmana Tiboa Kurtou, zbog povreda nema Davida Alabe i Edena Azara, a zbog kartona van protokola biće i Dani Sebaljos.

"Đirona igra dopadljiv fudbal, veoma su dorbo organizovan tim što su pokazali i u Madridu. Moraćemo da budemo na visokom nivou", istakao je Anćeloti.

Đirona ima čak sedmoricu igrača van liste za večerašnji duel, ali ove sezone igra odlično, izgubili su samo četiri meča kod kuće i to od Selte, Sosijedada, Barselone i Atletiko Madrida. Na "Bernabeu" je iskusni Stuani golom sa penala u 80. minutu doneo remi protiv Reala.

 

 

Betis je od borbe za Ligu šampiona stigao u pozuciju da strepi i za izlazak u Evropu. Dočekuje Sosijedad u važnom meču jer ako ne pobede mogu da padnu i na sedmo mesto posle ove runde. Jedino im u prilog ide dobra tradicija poslednjih godina sa ekipom iz san Sebastijana. Dobili su ih jesenas 2:0, u poslednjih šest duela u svim takmičenjika nisu od ovog rivala doživeli poraz.

Primera La Liga, 31. kolo

Utarak

Kadiz - Osasuna 19.30 (TV Arena sport 2)
Đirona - Real Madrid 19.30 (TV Arena Premium 3)
Betis - Sosijedad 22.00 (TV Arena Premium 3)

Sreda

Atletiko Madrid - Majorka 19.30 (TV Arena Premium 3)
Hetafe - Almerija 19.30 (TV Arena sport 3)
Selta - Elče 22.00
Rajo Valjekano - Barselona 22.00 (TV Arena Premium 3)

Četvrtak

Valensija - Valjadolid 19.30 (TV Arena Premium 3)
Viljareal - Espanjol 19.30 (TV Arena sport 4)
Atletik Bilbao - Sevilja 22.00 (TV Arena Premium 3)