La Liga

Spreman sam da pričam sa Brazilcima, ali imam posao u Realu: Anćeloti ne bi da napusti Madrid

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.04.2023 15:59
Spreman sam da pričam sa Brazilcima, ali imam posao u Realu: Anćeloti ne bi da napusti Madrid AP Photo

Italijanski stručnjak Karlo Ančeloti već mesecima je velika želja čelnika Fudbalskog saveza Brazila za upražnjenu selektorsku funkciju na klupi petostrukih svetskih šampiona i od toga ne odustaju, bez obzira što je aktuelni trener Real Madrida u nekoliko navrata isticao da je potpuno fokusiran na rad u Španiji.

Predsednik tamošnje federacije Ednaldo Rodrigez ne krije da je iskusni strčunjak njegov prvi izbor, a mediji u Brazilu najavljuju da će se uskoro sastati sa Anćelotijem kojem ugovor sa "kraljevskim klubom" ističe u junu naredne godine.

"Ne znam ništa o tome, ali nemam ništa protiv da pričamo. Ukoliko me pozove sigurno ćemo se sastati i pričati, biće mi čast, samo što nemam ništa novo da mu kažem. Imam važeči ugovor sa Real Madridom i to je ono što me u ovom trenutku jedino zanima. Sezona ulazi u finiš i želimo da osvojimo što je više moguće trofeja. Onaj u La Ligi za sada izgleda daleko, ali mi se ne predajemo", rekao je Anćeloti tokom konferencije za medije uoči sutrašnje utakmice protiv Valjadolida (18.30, TV Arena 3 Premium) i dodao:

"Real je moj klub i ostaću u njemu dokle god me ljudi iz Madrida budu želeli. Lepo mi je ovde i želim da nastavim da radim u ovom klubu".

Fudbaleri Real Madrida trenutno imaju 12 bodova manje od Baeselone u La Ligi , ali zato imaju mogućnost da osvoje Kup Španije i Ligu šampiona na šta su maksimalno fokusirani.