La Liga

Španci tvrde da je posao završen: Anćeloti ostaje u Realu do 2025. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.12.2023 13:22
Španci tvrde da je posao završen: Anćeloti ostaje u Realu do 2025. godine Guliver

Italijanski stručnjak, Karlo Anćeloti ostaće trener Real Madrida do 2025. godine, tvrde španski mediji pozivajući se na dobro obaveštene izvore unutar kluba.

Navodno, ceo posao bi trebalo da bude ozvaničen nakon obaveza u Supekupu Španije koji će se od 10. do 14. januara naredne godine održati u Saudijskoj Arabiji.

Time bi se stavila tačka na spekulcije kako bi proslavljeni Italijan mogao da preuzme fudbalsku selekciju Brazila, čemu su se u Južnoj Americi i mesecima nadali.

 

 

Međutim, iskusni stručnjak je u nekoliko navrata isticao da mu je ostanak na klupi Reala prioritet i da je spreman da čeka novu ponudu do poslednjeg trenutka, a to je leto 2024. godine lada mu ističe ugovor.

"Kraljevski klub" trenutno zauzima čelnu poziciju na tabeli španske La Lige sa 45 bodova, koliko ima i drugoplasirana Đirona, a po osam bodova manje imaju Atletiko Madrid i Barselona.

Real je kao provoplasirani tim u svojoj grupu obezbedio i prolaz u osminu flinala Lige šampiona, gde će u dvomeču protiv nemačkog Lajpciga pokušati da se plasira među osam najboljih ekia u Evropi i sa jasnim ciljem da na kraju takmičenja osvoji "ušati pehar".