La Liga

Još mesec dana i počinjem da treniram: Tibo Kurtoa najavio povratak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2024 10:59
Tibo Kurtoa Tanjug/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Tibo Kurtoa

Krajem aprila ili najkasnije početkom maja belgijski golman, Tibo Kurtoa trebalo bi da se vrati treninzima Real Madrida, prenose svetski mediji.

Odlični čuvar mreže je poručio da proces oporavka nakon operacije meniskusa ide dobro i obradovao navijače svojim optimizmom da bi uskoro mogao da se vrati normalnim aktivnosti.

"Krajem meseca počinjem da treniram sa ostatkom tima", citirao je reči iskusnog golmana poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

 

 

Podsećanja radi, Belgijanac je imao operaciju levog kolena koja ga je nekoliko meseci udaljila sa terena, ali se pre tri nedelje ponovo povredio i morao je na operaciju desnog kolena, zbog čega su prognoze bile takve da je za njega sezona završena.

Međuitm, nakon uspešne operacije proces oporavka očigleno ide brže nego što se očekivalo i Kurtoa bi uskoro mogao da počne da trenira sa ekipom.

To, naravno, ne znači da će odmah stati među stative Reala, jer u "kraljevskom klubu" sigurno neće žuriti sa njegovim povratkom kako bi spečili eventualnu novu povredu odličnog čuvara mreže.