La Liga

Ponuda je "pojačana": Al Hilal nudi 100 miliona evra za Rafinju, a plata tri puta veća nego u Barsi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2024 08:49
Rafinja slavi gol u dresu Barselone Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Rafinja slavi gol u dresu Barselone

Čelnici Al Hilala iz Saudijske Arabije spremili su novu, mnogo izdašniju ponudu za prvotimca Barselone, Rafinju kojeg žele da vide u svom klubu.

Pre nekoliko dana svetski mediji su pisali kako su Saudijci spremni da plate 80 miliona za njegove usluge, a sada stiže informacija da su tu ponudu "podebljali" za još 20 miliona i nude Kataloncima 100 miliona evra za odličnog fudbalera.

Uz sve to, sam fudbaler bi u novoj sredini imao mnogo bolje uslove nego što ih ima u sadašnjem klubu, gde mu mesečno na račun leže oko 5,5 miliona evra.

 

 

Navodno, u novoj ponudu Al Hilala stoji stavka da bi Rafinja u ovom klubu zarađivao tri puta više novca nego što trenutno ima u španskom velikanu.

Barselona je, podsećanja radi, za ovog igrača kojeg je angažovala 2022. godine, platila 57 miliona evra i sada ima priliku da taj novac ne smao vrati, več i gotovo duplira, a dve strane imaju važeći ugovor do 2027. godine.

Ostaje samo da se vidi da li dvadesetsedmogodišnji Brazilac ima želju da se preseli u Saudijsku Arabiju, budući da se proteklih dana pisalo o tome kako su njegove ambicije vezane za Španiju, odnosno Evropu.