La Liga

Odbijena žalba Real Madrida: Belingemu ostaje suspenzija od dve utakmice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2024 12:43
Džud Belingem Guliver/AP Photo/Manu Fernandez
Džud Belingem

Žalba koju je Real Madrid podneo na odluku sudije Hozesa Hila Manzana da pokaže crveni karton Džudu Belingemu po zvršetku meča sa Valesnijom je zvanično odbijena, saopšteno je iz sedišta LA Lige.

To znači da će engleski reprezentativac ostati pod suspenzijom naredne dve utakmice španskog prenstva koje njegov tim bude igrao protiv Selte kod kuće i Osasune u gostima.

 

 

U ludoj utakmici, Manzano je u poslednjem minutu nadoknade svirao kraj meča dok je letela lopta ka Džudu Belingemu koji je postigao gol.

Nesvakidašnja situacija, a koja nije prva Manzanu jer je to uradio isto na meču Milan - Crvena zvezda, kada su crveno-beli izvodili korner, izazvala je pravu buru ne samo na terenu već i u svetskoj javnosti.

Belingem mu je tom prilikom prišao i prigovorio, arbitar je smatrao da je to bilo neprimereno i Englez je dobio crveni karton, a u njegovu odbranu je nakon toga stao trener Karlo Anćeloti koji je istako da ne vidi da je njegov uigrač uradio bilo šta loše.

Uz to, glavni arbitar meča Hozes Hil Manzano takođe je suspendovan i neće biti deligiran da vodi nijedan meč u naredna dva kola španskog šampionata.