La Liga

Luka Modrić precrtan u Realu za sledeću sezonu: Legendarni vezista pred teškim izborom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2024 18:01
Hrvatski fudbaler Luka Modrić Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Hrvatski fudbaler Luka Modrić

Hrvatski fudbaler Luka Modrić, koji se ozbiljno bliži petoj deceniji života, neće naredne sezone igrati u Real Madridu, prenose španski mediji.

Prema navodima radija "Kadena SER", iskusni vezista, koji je sa Realom osvojio sve što se osvojiti može, neće dobiti novi ugovor po završetku ove sezone. Saga o produženju saradnje traje već nekoliko meseci, a nakon što je i ove sezone izgubio minutažu kod Karla Anćelotija, veliko je pitanje hoće li Modrić dočekati i 13. godinu u dresu Reala.
 

 

 

Hrvatski fudbaler u jednom momentu prošle sezone izgubio je mesto u startnih 11 od Federika Valverdea, a budući da mu je 38. godina, ne bi trebalo isključiti i mogućnost penzionisanja. Prema navodima pojedinih medija, Modrić bi mogao da sačeka neke unosnije ponude iz Saudijske Arabije ili Amerike, ali je pitanje da li je momak iz okoline Zadra, voljan da nastavi da se bavi fudbalom.

Do sada je upisao 512 nastupa za Real tokom ovih 12 godina, a pored madridskog kluba, nosio je i dresove Totenhema, Dinamo Zagreba, Zrinjskog i Intera iz Zaprešića.