La Liga

Potvrđene crne prognoze: Real na duži period ostao bez povređenog Kamavinge

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.11.2023 13:19
Potvrđene crne prognoze: Real na duži period ostao bez povređenog Kamavinge Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Medicinski radnici angažovani u Realu imali su bojazan da je povreda Eduarda Kamavinge teže povrede, a dodatna dijagnostika potvrdila je njihove pesimističke prognoze, obzirom na to da vezistu "kraljevića" čeka šest do osam nedelja života bez fudbala. 

Za igru i rezultate izabranika Karla Anćelotija važan igrač sredine terena dobio je udarac u koleno prilikom sudara sa njegovim kolegom iz reprezentacije Francuske, Usmanom Dembeleom, što je na duže onesposobilo momka koji je ovog leta do 2029. godine produžio ugovor sa osvajačem najviše titula prvaka Evrope. 

Dvadesetjednogodišnji igrač stigao je iz Rena na "Santijago Bernabeu" pre dva leta, u transferu vrednom 31.000.000 evra i u međuvremenu se izborio za značajnu minutažu i poverenje italijanskog stručnjaka. Na žalost obojice, Kamavinga se neće vraćati na teren do kraja fudbalske jeseni, tj, tek početkom 2024. moći će da se vrati u tim.

Da stvar za Anćelotija bude još teža, Madriđani već imaju dugačak spisak igrača na bolovanju, što će dodatno smanjiti "roster" u predstojećim mečevima La Lige i Lige šampiona.