La Liga

Florentino, budi moj gost: Predsednik Barselone zvao kolegu iz Reala da prisustvuje "El klasiku"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2023 09:43
Florentino, budi moj gost: Predsednik Barselone zvao kolegu iz Reala da prisustvuje "El klasiku" Profimedia

Predsdnik Barsleone, Đoan Laporta pozvao je svog kolegu iz Real Madrida, Florentina Pereza da bude njegov gost na predstojećem "El klasiku", koji će se 28. oktobra odigrati u Kataloniji, uz direktan prenos na TV Arena sport

Prvi čovek Madriđana nije poslednji put prisustvovao najvećem meču španskog fudbala kada je njegov klub gostovao, a to bi sada moglo da se promeni.

"Florentino i ja imamo dobar odnos, poštujemo se i zaista bih voleo da ga ugostim na predstojećem 'El klasiku'. Susret Barselone i Real Madrida je najveći događaj na svetu i poslali bismo dobru sliku ukoiko bismo zajedno gledali taj meč. Odluka je na njemu", poručio je Laporta, za jednu špansku radio stanicu.

Pred fudbalerima Barselona su tri utakmice koje je igrati na svom terenu, budući da će u nedelju, 22. oktobra dočekati Atletik Bilbao u okviru La lige, zatim tri dana kasnije u sklopu Lige šampiona igra protiv Šahtjora i onda dočekuje Real.

Madriđani nasuprot tome pred sobom ima tri gostovanja i to u subotu u Sevilji u okviru domaćeg šampionata, u utorak ih u Bragi očekuje meč Lige šampiona i potom već pomenuto gostovanje Barseloni.