La Liga

"El Klasiko" će se igrati 28. oktobra: Naravno, prenos je samo na TV Arena sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2023 14:04
"El Klasiko" će se igrati 28. oktobra: Naravno, prenos je samo na TV Arena sport Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos/Jose Breton

Pvi ogodišnji susret dva najveća španska kluba, Barselone i Real Madrida, poznatiji kao "El Klasiko" odigraće se 28. oktobra na stadion u prestonici Katalonije.

To je odluka koju je saopštila takmičarska komisija La Lige, a u kojoj i stoji da će početak meča biti u 18.15, a ovaj susret, kao i svi mečevi Primere biće direktno prenošen na TV Arena sport.

 

 

Susret na stadionu Barselone biće zanimljiv i po tome što će igrači domaćeg sastava na grudima nositi logo legendarne britanske grupe Rolingstons, koja će na taj način promovisati izlazak novog albuma.

Madriđani u ovom trenutku, nakon četiri odigrana kola, imaju dva boda višeoi dele prvo mesto za Đironom sa 12 osvojenih bodova, dok je Barselona sa 10 na trećoj poziciji.

S druge strane, Katalonci su ti koji imaju veći broj pobeda u međusobnim duelima budući da su trijumfovali 102 puta, a Madriđani imaju jednu pobedu manje.