La Liga

Belingem briljira: Uživam u fudbalu, želim da igram za Real u narednih 10 do 15 godina

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.10.2023 20:54
Belingem briljira: Uživam u fudbalu, želim da igram za Real u narednih 10 do 15 godina Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Džud Belingem nastavlja sezonu iz snova, orkestrirao je igrom Engleske u pobedi protiv Italije i čak deveti put ove sezone bio je izabran za igrača utakmice. A, ove sezone je Belingem odigrao 13 utakmica za Real i Englesku, postigao je 11 golova, uz četiri asistencije. Malo je reći impresivno.

"Uživam u ovom trenutku u fudbalu. Ljudi u klubu i reprezentaciji daju mi slobodu da igram onako kako ja to volim. U poslednjih nekoliko meseci radim na tome da što bolje ulazim u kazneni prostor, a kada uđem, gladan sam golova", rekao je Belingem posle plasmana Engleske na EURO.

 

 

Dolazak u Real je bio pun pogodak, kaže mladi fudbaler kome se smeši da ubrzo postane pravi "galaktikos".

"Moram da ispunim velika očekivanja, pošto sam imao veliki transfer. Real je klub u kojem želim da igram narednih 10 do 15 godina. Sviđa mi se tamo. Unapredio me dolazak u Real. Kada ste svaki dan u blizini saigrača tih mentaliteta i kvaliteta, to vas dovodi na novi nivo i mentalno, fizički i tehnički", zaključio je Belingem, kome možda u klubu može da se priključi i brat Džob koji igra za Sanderlend i omladinsku selekciju.