La Liga

Perezu je malo jedan Englez: Skaut Real Madrida pratio Džoba Belingema protiv Crne Gore

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2023 22:25
Perezu je malo jedan Englez: Skaut Real Madrida pratio Džoba Belingema protiv Crne Gore Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Džud Belingem dominira ove sezone u dresu Real Madrida. Na 10 odigranih mečeva je postigao 10 golova. Predsedniku "kraljevskog kluba" Floretinu Perezu se toliko dopao engleski reprezentativac da ima nameru da dovede još jednog Belingema na "Santjago Bernabeu". 

U pitanju je Džudov mlađi brat, Džob Belingem koji trenutno nastupa za Sanderlend u Čempionšipu.

Džob je rođen 2005. godine i svoju karijeru je započeo, baš kao i stariji brat, u redovima Birmingema. Ovog leta je prešao na "Stadion svetlosti" gde je odigrao 11 utakmica i postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

 

 

Mlađi Belingem je tokom ove reprezentativne pauze nastupao za Englesku reprezentaciju do 19 godina i odigrao je 90 minuta protiv Crne Gore i 45 minuta protiv Velsa.

Na tim mečevima je navodno bio prisutan i jedan od skauta Real Madrida, a španski mediji su preneli da je to bio direktan zahtev Florentina Pereza koji ima u planu da dovede Džoba u Španiju.

Džud ima ugovor sa "galaktikosima" do 2029. godine i nije isključeno da ćemo jednog dana videti braću Belingem zajedno u dresu "kraljevskog kluba".