La Liga

Ramos zadovoljan novim debijem u Sevilji: Sad mogu na miru da umrem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2023 12:10
Ramos zadovoljan novim debijem u Sevilji: Sad mogu na miru da umrem Guliver/Antonio Pozo

Vratio se Serhio Ramos ovog leta u Sevilju, klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru i protiv Las Palmasa imao debi u drugom mandatu kluba iz Andaluzije.

Domaći sastav je slavio 1:0 golom Lukebakija u 71. minutu, a iskusni defanzivac je imao dva zapažena poteza. Prvi kada je fenomenalnom intervencijom sprečio gol rivala, a drugi kad je mogao da bude tragičar, ali je njegovu grešku ispravio golman Marko Dmitrović.

 

 

"Emocije su bile veoma jake. Iste onakve kakve su bile na promociji, ako ne i jače. Volim ovaj klub i drago i je što sam došao. Po povratku u klub sam roditeljima rekao da samo još jendom doživim da zaigram za Sevilju i pobedim pred našim navijača, pa da mogu na miru da umrem", poručio je Ramos i dodao.

"Milism da smo odigrali dobru utakmicu, pritiskali rivala, na kraju bili bolji i zasluženo slavili 1:0. Osvojili smo tri boda koja će nam mnogo značiti u nastavku sezone".

Za Sevilju je ovo bila tek prva pobeda u tekućoj sezoni nakon tri poraza u La Ligi i onog od Mančester sitija u Superkupu Evrope.