Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 14:00
MTEL BIH PREMIJER LIGA
arenasport2
Na programu od 12:30
Juventus - Sampdoria
arenasport3
Na programu od 14:00
Esbjerg - Budućnost BEMAX
arenasport4
Na programu od 13:00
St Mirren - Aberdeen
Otvori pretragu
Futsal
Fudbal
23.07.2021. • 12:26

SRBIJA IZNENADA OSTALA BEZ SELEKTORA: Ivančić više nije trener futsalera

Futsal
MN Press
Trener Srbije se povukao sa te funkcije zbog privatnih razloga.

Selektor muške futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić povukao se sa funkcije zbog privatnih razloga, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Ivančić je prethodnih pet godina vodio futsal reprezentaciju, sa njima je ostvario velike rezultate i generalno podigao taj sport na viši nivo, međutim sada se povukao i do pronalaska novog selektora njegovu funkciju obavljanje Dejan Majes, njegov pomoćnik.

"Uz svu nadu da ću se izboriti sa privatnom preprekom koja se našla na mom putu da nacionalni futsal tim povedem na predstojeće FIFA futsal prvenstvo sveta u Litvaniji, moram sa žaljenjem da vas obavestim da nisam u mogućnosti da na adekvatan način odgovorim obavezama i odsustvima koje nas očekuju, pa iz tih razloga ne mogu da nastavim da obavljam funkciju selektora futsal „A“ reprezentacije Srbije", rekao je Ivančić i zahvalio se svim saradnicima i FSS.

Srbija se za vreme njegovog mandata plasirala na EURO 2018 i SP 2021, a na dobrom smo putu da se kroz baraž plasiramo i na sledeće EP u Holandiji 2022.

"Ja ću uvek stajati na raspolaganju, ukoliko je moja pomoć potrebna i nadam se da će naša futsal reprezentacija i sa novim selektorom napraviti rezultate za ponos, kao što je bilo u prethodnom periodu", rekao je Ivančić za sajt FSS.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci