Vesti iz borilačkih veština

Šeik Salman bin Mohamed Al Kalifa stiže u Srbiju: Ispratiće završne borbe na SP u MMA i Brave CF spektakl

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2023 12:17
Šeik Salman bin Mohamed Al Kalifa stiže u Srbiju: Ispratiće završne borbe na SP u MMA i Brave CF spektakl BRAVE CF 69

Njegovo visočanstvo Šeik Salman Bin Mohamed Al Kalifa stiže u Srbiju i Beograd na završne borbe Svetskog prvenstva u MMA, kao i na predstojeći BRAVE CF spektakl, koji je na programu u subotu, 18. februara.

Predsednik visokog odbora Bahreina za sport dolazi u srpsku prestonicu sa željom da podrži sve sportiste koji učestvuju na smotri najboljih svetskih amaterskih boraca, ali i profesionalce koji će dan kasnije voditi bitke pod svodovima "Štark Arene".

Biće to najveći MMA događaj u celoj Evropi na kojem će biti viđeno devet borbi, a posebno će biti interesantno za srpske navijače jer će na domaćem terenu moći da vide superzvezde poput Darka Stošića i Aleksandra "Džokera" Ilića, koji će se posle pet godina boriti pred svojom publikom.

 

 

Glavni događaj BRAVE CF 69 je okršaj za šampionat BRAVE CF u lakoj kategoriji između Kirgistanca Abdisalama Kubaničbeka i Rusa Kamila Magomedova i ta borba će zatvoriti "BRAVE Serbia International Combat Week".

BRAVE CF federacija je osnovana 2016. godine u Kraljevini Bahrein, njihova vizija je da promene MMA iz poslovnog događaja u sportski i da omoguće borcima priliku da pokažu svoj talenat da globalnim platformama.

Od samog početka, pre šest godina, BRAVE CF organizacija je ponela epitet najbrže rastuće MMA organizacije na svetu, posetivši sada rekordnih 28 zemalja u 68 događaja.

Na ovom spektaklu u Beogradu će pored boraca iz Srbije učestvovati takmičari iz Kirgistana, Rusije, Bahreina, Poljske, Hrvatske, Francuske, Azerbejdžana, Belgije, Egipta, Libana i Saudijske Arabije, a direktan prenos mečeva biće na kanalu TV Arena fight.