Vesti iz borilačkih veština

Njegova ekselencija Radža Munfaredi u Beogradu: Srbija ispisuje istoriju evropskog MMA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.02.2023 15:29
Njegova ekselencija Radža Munfaredi u Beogradu: Srbija ispisuje istoriju evropskog MMA BRAVE

Svetsko amatersko prvenstvo u MMA i nedelja borbe BRAVE Serbia (od 11. do 18. februara) u Štark areni, okupili su veliki broj zvanica iz celog sveta. U pitanju je najveći evropski događaj u mešovitim borilačkim veštinama. Na šampionatu je učešće uzelo preko 500 takmičara iz više od 60 zemalja i samo tom činjenicom Beograd i Srbija su ispisali istoriju srpske i evropske MMA scene.  

Njegova ekselencija Redža Munfaredi sleteo je u Beograd kao deo delegacije Bahreina kako bi prisustvovao događajima koji čine istoriju evropskog MMA, u organizaciji MMA federacije Bahreina, MMA federacije Srbije i Međunarodne MMA federacije, uz punu podršku Vlade Republike Srbije. 

 

Za kraj prvenstva, 18. februara, dan posle finalnih borbi na Svetskom amaterskom prvenstvu, BRAVE CF 69 organizovaće centralni događaj, odnosno borbe profesionalaca, gde će nastupiti neki od najistaknutijih MMA boraca iz Srbije i inostranstva.

Naravno, uz prenos na TV Arena fight.

Njegova ekselencija Redža Munfaredi je član "Shura saveta", Saveta za borilačke sportove Bahreina i predsednik Jiu-Jitsu federacije Bahreina. Munfaredi je u srpsku prestonicu doputovao u znak podrške MMA federaciji Bahreina, koja je odigrala ključnu ulogu u realizaciji ovog događaja, pod vizijom njegovog visočanstva šeika Haleda bin Hamada Al Kalife.