Vesti iz borilačkih veština

Srbija već osvojila četiri juniorske medalje na EP u MMA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2024 11:31
Nemanja Blagojević doneo je zlato Srbiji MMA Savez Srbije
Nemanja Blagojević doneo je zlato Srbiji

Hala "Ranko Žeravica" (Hala sportova) na Novom Beogradu ovih dana je poprište Evropskog prvenstva u MMA. Srbija je domaćin najboljim borcima na Starom kontinentu, a naši reprezentativci u mlađim kategorijama su među tim najboljima već uzeli četiri medalje. Sada slede seniori i šansa za još nekoliko odličja. Uz podršku publike - biće naša!

Zlatni klinac Mateja Dakserović nije krio oduševljenje posle mečeva.

"Nisam želeo da dozvolim da se borbe završe sudijskim odlukama. Obećao sam zlatnu medalju i drago mi je što sam to ispunio. Sledeća stepenica je osvajanje Svetskog prvenstva", samuveren je Mateja.

Sa zlatom oko vrata šepuri se i Nemanja Blagojević:

"I dalje ima mesta za napredak, ali zadovoljan sam postignutim. Bio sam kompletan u svim segmentima i osećao sam se dobro. Idemo dalje!"

Logično, Nikola Vasiljević, selektor reprezentacije za mlađe uzraste, nije krio zadovoljstvo i ponos zbog izvanrednih rezultata.

"Ovo je bio fantastičan nastup naših boraca. Momci su se borili hrabro i pokazali izuzetnu veštinu. Četiri medalje u mlađoj konkurenciji su ogroman uspeh. Sada očekujemo borbe za još osam medalja reprezentativaca koji će biti predvođeni selektorom za starije uzraste Savom Lazićem", izjavio je Vasiljević.

Sve mečeve EP, ukoliko niste u mogućnosti da ispratite uživo u hali, možete pogledati na kanalu TV Arena Fight.