Vesti iz borilačkih veština

Spektakl u Beogradu na Memorijalu Miroslav Popović: Nina Radovanović se bori za titulu WBC Francophone titulu u polumuva kategoriji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2023 13:32
Spektakl u Beogradu na Memorijalu Miroslav Popović: Nina Radovanović se bori za titulu WBC Francophone titulu u polumuva kategoriji FOTO: Luka Popović

Slobodno može da se kaže da će drugi Memorijal Miroslav Popović, koji će biti organizovan u čast legendarnog bokserskog radnika "Džerija", poznatog u našoj zemlji, ali i celom svetu, okupiti sam krem domaće i svetske scene uz tv prenos na TV Arena Fight.

U beogradskom hotelu Majdan u sredu 8. novembra (početak u 19.00 časova) meč večeri biće megdan naše olimpijke Nine Radovanović protiv Francuskinje Suad Masmudi za WBC Francophone titulu u polumuva kategoriji!

Pre borbe dama u ring će Marko Nikolić i Darko Stevanović u bici za pojas profesionalnog prvaka Srbije u poluteškoj kategoriji.

"Moje je da jako treniram do meča, pokažem dobar boks i ako budem bolji, pobedim", kratko je pre meča poručio Nikolić.

FAJT KARD ZA 8. NOVEMBAR

Meč za WBC Francophone titulu (polumuva)

Nina Radovanović (Srbija) - Suad Masmudi (Francuska)

Meč za titulu profi prvaka Srbije (poluteška)

Marko Nikolić (Beograd) - Darko Stevanović (Kladovo)

Rejting mečevi:

(laka, 8 rundi) Marko Cvetanović (Srbija) - Kevin Baldospino (Španija)

(teškaa, 8 rundi) Miljan Rovčanin (Srbija) - Petar Mrvalj (BiH/Hrvatska)

(velter, 6 rundi) Tomislav Vukomanović (Republika Srpska, BiH) - Džordan Espinoza (Francuska)

(poluvelter, 4 runde) Bogdan Drašković (Srbija) - Nikola Knežević (Srbija)

(laka, 4 runde) Nathan Lunata (Kongo) - Radomir Jovanović (Srbija)

Retko se dešava u našoj zemlji da bokserska revija bude organizovana u hotelu, ali su Srpska federacija profesionalnog boksa, i njena alfa i omega - poznati menadžer Luka Popović, sve učinili da noć u Majdanu svim ljubiteljima plemenite veštine zauvek bude urezana u pamćenje i da se o mečevima dugo priča.

"Moj otac je voleo da boks bude na visokom nivou i zbog toga mi je bitno da sve u sredu bude gala. Druga jako bitna stvar mi je da mečevi budu vrhunski, a mislim da ovaj fajt kard to garantuje. Iskreno verujem da će uz pomoć prijatelja iz Laptop centra, Soccer kladionica, Jumbo Travel, Aviation Parts Service, hotela Zepter i Putnik, kao i restorana Bistro Blue Centar, drugi Memorijal Miroslav Popović pomeriti sve dosadašnje granice organizacije i kvaliteta profi boksa u srpskoj prestonici", poručio je Luka Popović.

Karte za ovaj spektakl uključuju piće, večeru i odličan boks, a mogu se kupiti danas i sutra (ponedeljak i utorak) od 12 do 18 sati u prostorijama Boks kluba Fontana u hali Ranko Žeravica na Novom Beogradu, kao i na zvaničnom merenju boraca u restoranu Bistro Blue Centar u utorak od 18 do 19.30 časova.

Kompletnu reviju, koja počinje u 19 sati, prenosiće TV Arena Fight.